Haveanlæg i Randers

Anlægsgartner i Randers

Få ting er ligeså hyggelige som en afslappende stund i haven. Men dét gælder naturligvis hovedsageligt, hvis haven er indbydende og nogenlunde velplejet.

Trænger din have til en revurdering, en renovering eller noget helt tredje? Så skal du sandsynligvis både trække i havehandskerne og have fat i en anlægsgartner. Og så er du havnet på den rette side.

Nedenfor kan du blive lidt klogere på, hvad vi – som din anlægsgartner Randers – kan gøre for dig og din have. 

Anlægsopgaverne 

Anlægsgartnerens arbejdsområde dækker over rigtig mange forskellige ting. Og de konkrete opgaver vil naturligvis altid afhænge af dig, din have og dine behov. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Haveanlæg 

Blandt vores specialer finder du blandt andet haveanlægget. Et haveanlæg dækker grundlæggende set over alle de opgaver, der knytter sig til at bygge en have op fra bunden og omfatter derfor typisk både planter, stier og rigtig meget andet. 

Belægning 

Mange danske haver har allerede én eller anden form for belægning. Årsagen er, at belægninger både tjener et praktisk og et dekorativt formål. Belægning kan gøre dine havevandringer ekstra æstetiske, og samtidig sørger belægning for at holde havens ukrudt på afstand. 

Støttemur 

Omfatter din have markante niveauforskelle? Så kan du med fordel overveje at få installeret en støttemur. Støttemure sikrer mod jordskred, og da de kommer i mange farver og materialer, har du rig mulighed for at få installeret netop den mur, som passer allerbedst til din have. 

Drømmehaven 

Drømmehaven er ikke lige så uopnåelig, som du måske går og tror. Og med os som både løbende sparringspartner og din anlægsgartner i Randers, kan du være helt sikker på en have, som du kan få glæde år i rigtig mange år frem.

Kontakt os på mail eller telefon allerede i dag. 

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om, hvordan du bedst kan indrette din have? Vil du gerne have et pristilbud på anlægsarbejdet? Eller har du spørgsmål til vores ydelser?
Tøv endelig ikke med at kontakte os på mail eller på telefon. Sammen finder vi en løsning, som du kan blive glad for i rigtig mange år frem. 

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 50 28 00 22 eller skrive en e-mail til anlaegsservice8586@gmail.com.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud