Haveanlæg i Risskov

Din anlægsgartner

Trænger din have til en kærlig hånd? Og søger du en anlægsgartner Risskov og omegn? Så er du kommet til det rette sted. Hos GH Anlægsservice har vi bred erfaring indenfor branchen, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at få den have, som du drømmer om. 

Vores arbejdsområder 

Vi varetager stort set alle de opgaver, du kan tænke dig i forbindelse med hjælp fra en anlægsgartner. Blandt vores kerneområder er blandt andet belægning, haveanlæg og installation af støttemure. 

Belægning 

Belægning er allerede en del af mange danske haver og består som regel i enten grus eller sten. Belægningen tjener typisk et dekorativt, men også praktisk formål; den giver din have et æstetisk pift samtidig med, at den sørger for at holde ukrudtet på afstand. 

Haveanlæg 

Haveanlægget dækker over alle de opgaver, som medfører en fin og velplejet have, herunder anlægning af hække, stier og planter. Hvis du er i tvivl om, hvordan din have skal se ud, hjælper vi dig gerne på vej mod det helt rette resultat. 

Støttemur 

Mange danske haver er mindst ligeså bakkede som Danmark selv. Støttemuren har til opgave at sikre din have mod jordskred, og den er ideel for dig, hvor haven har store niveauforskelle. Støttemure kan du få i mange former og farver, og vi kan helt sikkert finde en model, der passer godt til dig og din have. 

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om, hvordan du bedst kan indrette din have? Vil du gerne have et pristilbud på anlægsarbejdet? Eller har du spørgsmål til vores ydelser?
Tøv endelig ikke med at kontakte os på mail eller på telefon. Sammen finder vi en løsning, som du kan blive glad for i rigtig mange år frem. 

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 50 28 00 22 eller skrive en e-mail til anlaegsservice8586@gmail.com.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud