Haveanlæg

Anlægsgartner i Aarhus

De fleste danskere elsker deres haver. Derfor er mange også flittige i havearbejdet næsten hele året rundt.

Havearbejde findes i mange former. Og hvor nogle af dem er ganske overskuelige, vil andre typisk kræver assistance fra en professionel. Hos GH Anlægsservice finder du nemt en specialiseret anlægsgartner i Aarhus.

Vi kan træde til, når du for eksempel skal have sat en støttemur op, lagt noget belægning eller have mere generel hjælp til at udvide eller pleje hele dit haveanlæg. 

 

Vores virke 

Vi varetager alle opgaver, der knytter sig til arbejdet som anlægsgartner. Støttemuren er et populært valg blandt de danske haveejere, hvor haven har store niveauforskelle, og vi kan både opsætte muren for dig og hjælpe dig med at finde den model, der passer bedst til dig og din have.

Ønsker du en belagt sti gennem haven, kan du også trygt henvende dig hos os. Og det samme gælder, hvis du ønsker en større renovering af både sten, grus og grønt i dit haveanlæg for et fuldendt resultat.

Vores mål 

Som anlægsgartner Aarhus har vi allerede et væld af tilfredse aarhusianere i bagagen. Kundetilfredshed er blandt vores højeste prioriteter, og derfor tilstræber vi altid at levere et resultat, som du kan blive glad for – både nu og rigtig mange år frem. 

Når du kontakter os, vil vi til at starte med i samarbejde med dig få styr på, hvad opgaven kræver. Vi agerer gerne sparringspartner i forbindelse med materiale-, og farvevalg, og vi påbegynder naturligvis først vores arbejde, når vi har lavet en forventningsafstemning.

Drømmehaven er langt fra uopnåelig. Og den behøver heller ikke at vælte dit budget. Kontakt os på mail eller telefon i dag, og hør meget mere om, hvad GH Anlægsservice kan gøre for dig og din have. 

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon 50 28 00 22 eller skrive en e-mail til anlaegsservice8586@gmail.com.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Det bedste er at få en professionel havearkitekt til at planlægge dit haveanlæg. De kan hjælpe med at udforme en plan, der tager hensyn til både æstetik og funktionalitet.

Når du vælger planter og træsorter, er det vigtigt at tage hensyn til klima, jordforhold og eksponering for sol og skygge. En havearkitekt kan hjælpe med at vælge de rigtige planter til din have.

Bæredygtighed og miljøvenlighed kan opnås ved at vælge planter, der er naturligt tilpasset til klimaet og jorden, og ved at bruge regnvand og genanvendte materialer til at anlægge din have.

Vedligeholdelse af dit haveanlæg kan være tidskrævende, men en havearkitekt kan hjælpe med at vælge planter og materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Integrering af stier, hække og terrasser kan hjælpe med at skabe et funktionelt og harmonisk haveanlæg. En professionel havearkitekt kan hjælpe med at placere og designe disse elementer.

Få et uforpligtende tilbud